Nu vill vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en medarbetare. Det är nämligen så att vi behöver en content manager!

Vad kräver vi av dig?
Vi har inga krav på utbildning, men du måste ha goda kunskaper inom området. Du ska ha bra planeringsförmåga och kunna ta mycket eget ansvar. Du måste också ha en hög stresströskel då vi stundvis har väldigt många bollar i luften. Att du kan uttrycka dig väl i skrift är ett måste. Du bör också ha grundläggande kunskaper inom SEO och erfarenhet av WordPress som publiceringsplattform.

Vad får du?
Som anställd på Cheeky Webbyrå ingår du i ett team av drivna människor som brinner för det de gör. Vi satsar stort på friskvård och du får bland annat ta ut en friskvårdstimme i veckan där du får träna på arbetstid. Kompetensutveckling är en annan sak som vi tycker är viktigt och det finns stora möjligheter att utvecklas för den som vill. Du kommer också att arbeta på en väldigt roligt arbetsplats där humor och skratt är en del av vardagen.

Är det dig vi söker?
Tipsa gärna dina vänner och bekanta eller sök själv om du tror att du är rätt man eller kvinna för jobbet. Ansökan skickas till jobb@cheeky.nu. Vi vill veta vad du har gjort tidigare, vilka erfarenheter du har av arbetet, varför du skulle vilja jobba just hos oss samt ditt löneanspråk. Anställningen är en projektanställning på 6 månader med goda möjligheter till fast anställning, större ansvar och vidareutveckling. Välkommen med din ansökan!