Välkommen att kontakta oss på Cheeky när du söker en byrå som levererar webb och text med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser!

Webb

fönsterBehöver du en ny hemsida? Då har du kommit rätt. Vi bygger olika typer av webb och har specialiserat oss på e-handel. För oss spelar det ingen roll om ditt uppdrag är stort eller litet, eller om du vill ha hjälp med en helhetslösning eller bara vissa delar av din webb – vi tar alla våra uppdrag på samma stora allvar. Våra utvecklare och vår designer arbetar tillsammans fram en passande lösning för dig som både är snygg, användarvänlig och prisvärd. Kontakta oss för olika typer av webbuppdrag!

Text

Låt oss stå för skrivandet! Våra skribenter har stor erfarenhet av att ta sig an olika typer av uppdrag, allt från artiklar till produktbeskrivningar och reklam. Oavsett om du vill ha innehåll till din hemsida eller om du snabbt behöver en pressrelease så finns vi här för dig. Vi lägger stor vikt vid att lära känna dig så att vi ser till att vi verkligen förstår varandra, för det är ju precis det som det handlar om när du låter någon annan skriva ditt innehåll. Vi arbetar också med sökmotoroptimering, det vill säga text som hjälper dig att nå ut till fler genom att ranka högre i sökresultaten. Kontakta oss när du behöver hjälp med text!

Design

Vill du ha en banner eller kanske en logotyp? Design och kod går hand i hand hos oss, men ibland ligger det största fokuset på själva designen. Du kanske behöver en reklambanner eller en mall för nyhetsbrev, eller kanske rentav något som även ska fungera i tryck. Även om vi främst riktar oss till det digitala så vet vi också att det är viktigt att det vi levererar ska kunna fungera i olika kanaler. Kontakta oss så hjälper vi dig med mindre designuppdrag!