Välkommen till premiärinlägget på Cheekys nya blogg! Eftersom du har surfat in på den här sidan så vet du antagligen redan vilka vi är, men om du inte gör det så kan vi berätta att vi är en webbyrå som har sin bas i Norrköping men som arbetar med kunder i olika delar av Sverige. Vi arbetar främst med webb och text och gör många olika typer av uppdrag för olika typer av kunder. Vi har specialiserat oss inom e-handel, helt enkelt för att vi såg att det fanns ett behov av detta, och för att det är roligt förstås. Cheeky bygger snygga och funktionella e-butiker till det rätta priset!

Här på bloggen kommer vi att skriva om våra kunder, vad som är på gång, vad som händer i branschen och vad vi sysslar med här på kontoret. Alla som jobbar här kommer att hjälpas åt med bloggandet och vi ser fram emot en härlig blandning av olika ämnen. Du som läser är varmt välkommen att lämna kommentarer och tycka till om det vi skriver samt förstås att dela våra blogginlägg på sociala medier eller i din egen blogg om du tycker att de är fantastiskt bra (vilket vi givetvis hoppas att du kommer att tycka!).

Så varmt välkommen till vår nya blogg, och välkommen att kontakta oss om du undrar över något. Vi finns på telefon, mail, Facebook, Twitter och Instagram, och här på bloggen förstås. Spana in vår kontaktsida så hittar du alla kontaktuppgifter du behöver. Nu kör vi!