Vi håller på att ordna med en mängd olika saker nu här på Cheeky, genom att byta ut flera av våra skrivbord och andra möbler. De gamla ger vi bort till Myrorna och andra liknande organisationer, eftersom de är fullt funktionella fortfarande. Men vi vill ha en mer enhetlig inredning på kontoret så att det inte ska se ut som ett lapptäcke till källarföretag när vi får besökare. Dessutom, våra gamla möbler kan inte direkt sägas hålla speciellt hög kvalitet, så det är ytterligare ett skäl att byta. Samtidigt så har vi inte så pass stora resurser att vi kan köpa precis vad som helst, utan det vi i stället var ute efter var billiga möbler som samtidigt såg bra ut och hade hög kvalitet, och det lyckades vi med.

Lågt pris, hög kvalitet
Vi gjorde alla våra inköp från http://www.chilli.se eftersom det gav de absolut bästa priserna, och vi fick där tag på både skrivbord och kontorsstolar av hög kvalitet till låga priser. Vår ommöblering blev således inte så överdrivet dyr. Resultatet då? Ja, vi är mycket nöjda och tycker att kontoret har fått sig ett rejält lyft. Det känns betydligt roligare att komma till arbetet varje dag nu, och sätta igång med dagens göromål.

Dessutom är det på sätt och vis en demokratisk fråga. Tidigare hade vissa bra skrivbord och andra usla sådana; en del hade obekväma kontorsstolar, andra inte. Nu har vi alla bra skrivbord och riktigt bekväma kontorsstolar, vilket avhjälper en möjlig orsak till osämja och missnöje. Vikten av harmoni på en arbetsplats kan inte överskattas och det gäller inte minst på en webbyrå där vi ofta arbetar tätt tillsammans.

Nu under sommaren har vi också lågsäsong, vilket gjorde det till ett bra tillfälle att ordna med de nya möblerna. En driftstörning är ju omöjlig att undvika vid en ommöblering, men eftersom vi inte var fullbelagda så ledde den inte till onödig stress. Vissa var också kloka nog att ta ut sin semester under den tid ommöbleringen pågick, så de slapp det jobbet. Nu är vi definitivt redo för september, när arbetsbelastningen kommer att stiga igen.