Det är inte vad man säger som är viktigt utan vad man gör!

Vi på Cheeky är otroligt stolta och glada över alla våra kunder, och vi anser att det bästa sättet för dig att få en uppfattning om det vi gör är att titta på sådant som vi har gjort och prata med de som redan har erfarenhet av oss. Nedan ser du ett urval av våra kunder och vad vi har gjort för dem.

Ellas Hårstudio

Ellas Hårstudio är vår allra första kund och en kund som vi har kvar än idag. Vi hjälpte Ella att skapa en snygg och användarvänlig hemsida som bland annat har ett verktyg där kunder kan boka sin tid på nätet. Under åren har vi fortsatt att hjälpa Ellas Hårstudio med bland annat sökmotoroptimering och reklamkampanjer.

Tass & Svans Butiken

Tass & Svans Butiken är en e-butik som säljer tillbehör till hundar och katter. Vi hjälpte Tass & Svans att skapa en e-butik med användarvänliga funktioner och menyer som hjälper deras kunder att hitta rätt bland deras stora sortiment och som håller hemsidan uppdaterad vad gäller lagerförda varor.

KB Kakel & Badrum

KB Kakel & Badrum arbetar, som namnet avslöjar, med kakel och badrum – en bransch med mycket konkurrens. Vi hjälpte KB att fräscha upp sin hemsida och att synas bättre på nätet med hjälp av sökmotoroptimering. KB fick även en ny logotyp.