omossÄr du nyfiken på vilka vi är? Här kan du läsa lite mer om oss som jobbar på Cheeky!

Sixten Mellström, VD
Jag är born and raised i Norrköping och en entreprenör sedan barnsben som alltid har försökt sälja saker och tjänster till andra. Jag har jobbat som säljare och som utvecklare, och när jag bestämde mig för att det var webb jag ville satsa på så startade jag Cheeky Webbyrå – and the rest is history, som man brukar säga.

Carin Axelsson, Utvecklare
En norrlänning som sökte lyckan i Stockholm men fann den i Norrköping. Enligt mig är utvecklare det roligaste jobbet i världen, och jag är otroligt glad att jag får spendera mina dagar med att koda på Cheeky.

Johan Eek, Utvecklare
Fiskeälskande datanörd som gillar choklad och rockmusik. Jag har flyttat runt och bott i många delar av vårt avlånga land, men jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör här! Trivs som fisken i vattnet på Cheeky!

Simon Grenlund, Webbdesigner
När jag var liten drömde jag om att bli veterinär, men intresset för färg och form tog överhanden och jag utbildade mig inom digital design istället och det ångrar jag inte en sekund! Djurintresset finns fortfarande kvar och fritiden ägnas åt mina hundar, katter, kaniner och höns.

Stephanie Nilsson, Copywriter
Jag älskar att skriva och gör det både på jobbet och på fritiden. När jag inte skriver så tycker jag om att vara ute i naturen – helst på en lång löprunda i skog och mark. Jag tycker också mycket om handarbete och jag sjunger i kör.

Lina Karlström-Lindberg, Copywriter
Före detta mäklare som sadlade om och blev skribent istället. Jag älskar att resa och har varit i alla världsdelar. Favoritlandet är utan tvekan Nya Zeeland med sin alldeles fantastiska natur. Ett hobbyintresse är fotografering och jag gör även en del sådana uppdrag för våra kunder.