Som ni kanske vet vid det här laget så har Cheeky en viss förkärlek till e-handel. Vi valde att specialisera oss på e-butiker när vi märkte att det fanns ett stort behov av detta. Marknaden behövde en byrå som kunde leverera snygga och användarvänliga e-butiker till ett konkurrenskraftigt pris, och vi är glada över att kunna säga att vi är den byrån.

Nu tänkte jag, Johan Eek, berätta lite mer om vad som gör en bra e-butik till en bra e-butik. Jag tänker använda bygghemma.se som exempel eftersom jag tycker att det är en bra e-butik. Det är inte vi som har gjort sidan men vi har hjälpt till med vissa detaljer. Så vad är det så som är så bra med bygghemma.se? Jo, för det första är det en väldigt användarvänlig sida. När man som kund besöker sidan så skapar man sig snabbt en överblick om vad sidan erbjuder. På startsidan hittar man erbjudanden, inspiration och tips och det finns en väl synlig sökruta där man får förslag på produkter, kategorier och sökord.

Dusch produktsida på Bygghemma

Riktigt snygga och välutformade produktsidor!

Sidan har enkla menyer som visar undermenyer när man pekar på dem. Inget onödigt vid första anblicken med andra ord, och jag gillar verkligen hur ljuset dämpas när man pekar på en meny vilket gör det mycket lättare att läsa undermenyerna. Pekar man på en undermeny får man upp en större meny med fler val. Klickar man sig in på exempelvis duschar så finns det ytterligare kategorier att välja bland. Man kan med andra ord pinpointa vad man söker efter och man får en bra överblick. Sidan har också lättillgänglig kundtjänst, vilket är väldigt viktigt. En väldigt bra e-butik med andra ord!

/Johan Eek, utvecklare